Меню
Офіс: 04080, м.Київ, вул. Гулаків-Артемовських (Аляб'єва), 3.
Склад: м.Київ, вул. Корабельна, 8.
Наша адреса:
Офіс: 04080, м.Київ, вул. Гулаків-Артемовських (Аляб'єва), 3.
Склад: м.Київ, вул. Корабельна, 8.
Час роботи
Час роботи магазину:
  • пн - пт: з 9.00 до 18.00
  • сб - нд: вихідні

Респіратор Р2 "Пульс-М"

  • Наявність: Є в наявності
  • Артикул: 6052
  • Код: 000013605
Відгуки: (0)
Виробники Україна

Респіратор Пульс-М призначений для захисту органів дихання від аерозолів шкідливих речовин (пилу, диму, туману). Рекомендується застосовувати при виконанні робіт середньої важкості і концентрації пилу не більше 500 мг / м3.

Складається з ізолюючої напівмаски, на якій встановлені: клапан видиху, протиаерозольний фільтр в корпусі і обтюратор (або без нього). Для кріплення на обличчі та голові респіратора Пульс-М служить регульований головний гарнітур. Протиаерозольний фільтр, якими забезпечений респіратор Пульс-М мають клас ефективності Р2, стійкий до запилення, виготовлений з екологічно «чистого» нетканого фільтруючого поліпропіленового матеріалу НФП, велика фільтруюча поверхня сприяє тривалому терміну служби фільтра без регенерації, властивості матеріалу НФП дозволяє поліпшити часткову регенерацію фільтрів ( видалення частини накопичилася пилу) під час експлуатації, а також відновлювати працездатність фільтрів в перервах між робочими змінами.

респиратор Пульс, респиратор, индивидуальная защита, защита дыхания, респіратор, індивідуальний захист, захист дихання, респіратор Пульс

Характеристики
Загальні характеристики
Артикул 6052
Матеріал
Клас захисту P2
162.00 грн.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар.
Хіт продажів